top of page

PROEVERIJEN // PROEFCLUB

IN ONS PROEFLOKAAL OF OP LOCATIE!

In het voormalige burgerweeshuis in Purmerend vind je Smaak van ’t Weeshuys. Je kunt terecht in dit karakteristieke gebouw voor een heerlijke wijnproeverij. Wil je liever een wijnproeverij bij jou thuis organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast organiseren wij iedere week een proefclub waarbij een bepaald wijnland, gebied, druif of wijnstijl wordt uitgelicht. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden.

Wijnproeverij

Smaak van ’t Weeshuys organiseert heerlijke wijnproeverijen in het proeflokaal. We heten je van harte welkom om met minimaal 6 tot maximaal 12 personen diverse wijnen te proeven. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om de proeverij uit te breiden met de lekkerste kazen, charcuterie, warme snacks van Frites van 't Weeshuys en 1 gerecht voor een wijn/spijs ervaring.

Wanneer je interesse hebt in een combinatie van wijn en delicatessen bedragen de kosten €52,50 per persoon. In Purmerend en omgeving kunnen we tevens een proeverij op locatie verzorgen. Hierbij zijn de mogelijkheden bespreekbaar, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Proefclub

Vanaf februari organiseren we elke week een wijnproefclub. Bij elke sessie wordt een bepaald wijnland, gebied, druif of wijnstijl geproefd. Op deze manier kan je de verschillen in de wijnen en wijnwereld ontdekken, hierbij verbeter je tegelijkertijd jouw proefkunsten! Voor meer informatie over onze proefclub of als jij je wilt aanmelden kan je gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op

Bij Smaak van ’t Weeshuys kan je terecht voor een heerlijke wijnproeverij en de proefclub. Heb je vragen over de proeverij of wil je graag een reservering maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kan je bellen (0655565663) een mail (winkel@smaakvantweeshuys.nl) sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. Graag tot ziens bij Smaak van ’t Weeshuys!

Image by Maksym Kaharlytskyi

Wijnproeverij

WIJNSTREEK, DRUIF, THEMA

Wijn en kaas

Wijn & Spijs diner

COMBINEER GERECHTEN MET BIJPASSENDE WIJNEN

Evenementen

POP-UP WIJNBAR

Glazen wijn

Eigen proefruimte of op locatie

KOM NAAR ONS OF WIJ KOMEN NAAR U!

Wijnglazen Opknoping van Rack
bottom of page