top of page
IMG-2128.jpg

Over Smaak van 't Weeshuys

Een winkel geboren uit liefde voor de lekkerste en mooiste wijnen, kazen, hammen, worsten, noten. Om van de borrel, lunch tot diner een onvergetelijke geniet moment te maken.

Smaak van 't Weeshuys is het gedachten goed van Marco Ijpma die al het lekkernij geselecteerd heeft voor u. Marco heeft de afgelopen 20 jaar doorgebracht in de top van de Amsterdamse gastronomie en in verschillende top- en met een Michelin ster bekroonde restaurants gewerkt als sommelier. Marco zoekt de biologisch en biodynamisch werkende, kleinere wijnboeren die respect hebben voor het klimaat, zich aanpast aan zijn  terroir en de rijpheid van zijn druiven gebruikt om de stijl wijn te maken die past bij de jaargang.

Hij heeft een voorliefde voor Franse smaakvolle kazen, de lekkerste Spaanse hammen en alles wat lekker is bij een borrel moment. Daarnaast kookt Marco graag en kan u goed adviseren in bereidingen, smaakcombinaties en de daarbij passende wijn.  Hoogwaardige kwaliteitsproducten waarbij alles draait om smaak!

bottom of page