DELICATESSEN

KWALITEIT EN SMAAK MOET JE WAARDEREN

Met het aller grootste plezier zijn wij opzoek gegaan naar de lekkerste delicatessen!

Een mooie focus op vele verschillenden kazen uit Frankrijk, Spanje, Italië maar natuurlijk ook ons eigen Nederland. Frisse geitenkazen, romige wit flora, pittige rood flora, intense blauwschimmels en de ons welbekende harde kazen. 

Direct uit Catalonië komen de lekkerste chorizo, cecina de León, lomo, serrano en iberico hammen. Pure smaakmakers voor de liefhebbers. Als koning van de ham bieden wij ook de Paleta de Bellota 100% Iberico van 5 Jotas aan, wat een feest! 

Spanjaarden zijn gek op heerlijke sardientjes, ansjovis en ingelegde mosselen en ook dit is te verkrijgen in Smaak van 't Weeshuys.

Naar onze mening was het een gemis dat er in Purmerend geen hoge kwaliteit noten werden aangeboden en daarin hebben wij dan ook gelijk de oplossing! Hazelnoten, macadamia noten, pistache, cashewnoten en overheerlijke noten mixen zoals de 'Wilde Mannen'-mix en de 'Stoere Vrouwen'-mix.

Direct uit l 'Auvergne komen de meeste smaak volle gedroogde worsten in verschillende smaken zoals hazelnoot, knoflook, Provençaalse kruiden en gedroogde tomaat. 

Image by Alexander Maasch

KAAS

ALLES WAT EEN LIEFHEBBER ZOEKT

Ham, salami en kaas Board

HAM & WORST

SPAANSE HAMMEN EN GEDROOGDE WORSTEN

Walnoten

NOTEN

HAZELNOOT, PISTACHE EN NOG VEEL MEER