top of page

DELICATESSEN

KWALITEIT EN SMAAK MOET JE WAARDEREN

Met een groot plezier en grote passie is Smaak van ’t Weeshuys op zoek gegaan naar de lekkerste delicatessen. Speciaal voor jou hebben we op zorgvuldige wijze de meest heerlijke delicatessen uit Frankrijk, Spanje, Italië maar natuurlijk ook ons eigen Nederland geselecteerd. Met onze delicatessen maak je een onvergetelijk genietmoment van iedere borrel, lunch of diner.

Smaakvolle worsten

In onze delicatessenwinkel vind je heerlijke chorizo, cecina de León, Lomo, Serrano en Iberico hammen; rechtsreeks uit Catalonië. Als koning van de ham bieden wij ook de Paleta de Bellota 100% Iberico van 5 Jotas aan. Ben je net als de Spanjaarden gek op heerlijke sardientjes, ansjovis en ingelegde mosselen? Ook dan zit je bij ons helemaal goed.

Direct uit l 'Auvergne komen de meeste smaakvolle gedroogde worsten in verschillende smaken zoals hazelnoot, knoflook, Provençaalse kruiden en gedroogde tomaat.

Vers gebrande noten

Wij vonden het een groot gemis dat er in Purmerend geen noten werden aangeboden van hoge kwaliteit. Daarom hebben wij een mooie selectie van noten in onze winkel. Je vindt in ons assortiment hazelnoten, macadamianoten, pistachenoten, cashewnoten en heerlijke notenmixen zoals de 'Wilde Mannen'-mix en de 'Stoere Vrouwen'-mix. De noten worden iedere week vers gebrand.

Exclusieve retailer van Linea Gastronomica

Wij hebben een exclusieve samenwerking met Linea Gastronomica, een hoogwaardige importeur van Italiaanse delicatessen. Wij hebben diverse kwaliteitspasta’s, risottorijst, pastasauzen, pesto, bruschetta, en antipasti in ons assortiment. Daarnaast vind je bij ons verschillende sauzen en soepen uit Frankrijk. Ook voor heerlijke verse kant-en-klaarmaaltijden zoals stoofpotjes van lamsvlees en ossobuco kan je bij ons terecht.

Neem contact op

Loop naar binnen bij Smaak van ’t Weeshuys voor een heerlijke selectie van hoogwaardige delicatessen. We adviseren je graag over de bereidingswijzen, smaakcombinaties en de daarbij passende wijnen. Heb je vragen over ons aanbod of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hiervoor kan je met ons bellen (0655565663), mailen naar (winkel@smaakvantweeshuys.nl) of een bericht achterlaten in een contactformulier Graag tot ziens bij Smaak van ’t Weeshuys!

Image by Alexander Maasch

KAAS

ALLES WAT EEN LIEFHEBBER ZOEKT

Ham, salami en kaas Board

HAM & WORST

SPAANSE HAMMEN EN GEDROOGDE WORSTEN

Walnoten

NOTEN

HAZELNOOT, PISTACHE EN NOG VEEL MEER

bottom of page